Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Μια “Πολύτιμη” Υδραία Κυρία

Politimi_02 Πριν από λίγες ημέρες διαβάσαμε στην εφημερίδα VETO ένα αρθράκι για την Υδραία κυρία Πολυτίμη Καλφοπούλου σύζυγο του αειμνήστου γυναικολόγου Παν. Καλφόπουλου. Και όσοι βιαστείτε να υποθέσετε ότι το άρθρο αναφέρονταν σε κάποια κοσμική εκδήλωση, σας προλαβαίνω, λέγοντάς σας ότι το άρθρο αφορούσε την καθημερινή δωρεάν προσφορά εργασίας της κας Πολυτίμης στο Δημοτικό Φαρμακείο του Δήμου Αθηναίων. Το ίδιο το κτίριο μάλιστα είναι δωρεά του αειμνήστου συζύγου της προς τον Δήμο.

Η κα Πολυτίμη, συνταξιούχος φαρμακοποιός, κατεβαίνει καθημερινά στο κέντρο της πρωτεύουσας, κοντά στη Βαρβάκειο αγορά, όπου βρίσκεται το Δημοτικό Ιατρείο και από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες της,  βοηθώντας αστέγους και γενικότερα απόρους συνανθρώπους μας που δικαιούνται φαρμακευτική περίθαλψη.

Όταν οι Υδραίες Κυρίες τιμούν την αρχοντική καταγωγή τους, τότε τα λόγια περιττεύουν… Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην κα Πολυτίμη Καλφοπούλου που μας βοηθά να κρατάμε ψηλά την σημαία της Ύδρας!