Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

30 Χρόνια μια...Φωνή

Xristodoulou_02  Xristodoulou_01
Xristodoulou_03 Xristodoulou_04
Xristodoulou_05
Με μια όμορφη και πολύ συγκινητική εκδήλωση γιόρτασαν οι υδραΐοι τα 30 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας της πρώτης του τοπικής εφημερίδας με τον αναλλοίωτο τίτλο "Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ". Μια φωνή που παρά τα 30 χρόνια ζωής της εξακολουθεί και τα λέει τόσο καλά όσο όταν πρωτοακούστηκε!
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όχι μόνο οι αρχές του τόπου, όπως όφειλαν άλλωστε, αλλά και πολλοί αναγνώστες και φίλοι της εφημερίδας της Ύδρας.
Ορισμένοι δάκρυσαν βλέποντας να περνούν μπροστά από τα μάτια τους τόσα χρόνια, τόσα γεγονότα, μέσα από τις- κιτρινισμένες πια- σελίδες της.
Συγκινημένος και ο πρώτος εκδότης της, ο κ. Χρήστος Χριστοδούλου. Κάποτε μπροστά από έναν μαυροπίνακα έβλεπε τα υδραιόπουλα να προοδεύουν στα μαθηματικά που ήταν η μεγάλη του αγάπη. Σήμερα καθισμένος στα πρώτα έδρανα του Συνεδριακού, βλέπει το δικό του παιδί και δακρύζει.
Γιατί τελικά αυτό που μένει στη ψυχή μας δεν είναι τα μεγάλα λόγια, οι έπαινοι, τα μετάλλια και οι βραβεύσεις, αλλά ένα δάκρυ, που πριν κυλίσει απ’ τα μάτια μας, πηγάζει από την καρδιά μας.